Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Rólam

RÓLAM:

      Cégünk 2010 Szeptemberében alakult. Férfi,női és gyermek fehérnemű egyre szélesebb választékát sikerült kialakítanunk. A termékek ára függ a gyártó országtól. A Kína és Törökország által  gyártott termékekhez kedvezőbb ár társul,de gondoltunk az ínyencekre is és felvettük  termékeink közé a  Krisztina  fehérneműt is.  A  Krisztina  termékek magyarországi múltja már évekre nyúlik vissza és nagyon sok vásárlónk kedvence lett. Nem minden termékük fér be web-áruházunkba, de ha jelzi felénk kedvenc terméke fantázia nevét ,mi beszerezzük önnek.

       Ugyanilyen kedvelt termék lett a  Pepco férfi és női pizsama és a Pepco férfi alsók. Ennél a márkánál, a jó minőséghez kedvező ár társul. Bár  sajnos  új kínálatot egyre ritkábban állítanak elő. Férfi alsókból még válogathat a  Mr Big, Chris, Oscar és Illusion márkák közül.

       Magyar gyártók közül egyre több terméket tartunk a Barones, Turbo, A-vonal, Ko-Go, Kreona, Lagoon, Natasa és Szildy, márkáktól, de ezeken kívül is „belekóstolunk” több gyártó termékeibe.

      Termékeinket igyekszünk eljuttatni minél több vásárlónkhoz,amit a Helyszinek menüpont alatt folyamatosan nyomon követhet. Lehetőségük van arra is hogy a web-áruházban kiválasztott termékeket a települések valamelyikén ,átvegyék. Áruházunkban töredék termék választékot talál, inkább az állandó közkedvelt termékek vannak ott, ezen kívül még rengeteg termékünk van amit web-áruházunkban nem tudunk maximálisan megmutatni önöknek.    Erre létrehoztuk Facebook csoportunkat, mert akinek lehetősége és ideje van személyesen is ellátogathat vásárainkra.

Csoportunkat HORSZI FEHÉRNEMŰ ÚJDONSÁGAI néven találja a Facebookon ennek elérhetősége: https://www.facebook.com/groups/2002685406627760/

Üdvözlettel:Kollárné Horváth Szilvia

 

Néhány pontos adat rólunk:

A cég elnevezése:HORSZI-TRADE Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelőségű Társaság

A cég székhelye: 6237 Kecel Rajk László u 8

Cégjegyzékszám: 03-09-120830

A cég adószáma: 22932426-1-03